I ukens podcast diskuterer vi ulike kriterier for hva som er drømmejobben, hvordan du får den og flere gode historier rundt det å få drømmejobben.

Hva er drømmejobben, hvordan får du den og flere gode stories


vidalabI ukens podcast diskuterer vi ulike kriterier for hva som er drømmejobben, hvordan du får den og flere gode historier rundt det å få drømmejobben.

Hva er drømmejobben, hvordan får du den og flere gode stories

Av William Johan Frantzen/ 05.11.2017
I ukens podcast diskuterer vi de mange perspektivene på drømmejobben.

Team vidalab lanserte forrige uke første podcast med de store temaene fremtidens arbeids- og boligmarked. Denne uken er ny podcast klar med ‘drømmejobben’ som tema. Martin, William og Christopher diskuterer sentrale kriterier som bør være på en arbeidsplass, og kommer videre med noen historier og tips for å skille seg ut blant mange søkere.

Drømmejobben (varighet: 34 minutter og 11 sekunder)

OM FORFATTEREN

William er profesjonell fotballspiller for Tromsø IL. Med over 8 års erfaring fra toppidrett har han god innsikt i hvilke krav og egenskaper som stilles for å ta det neste steget i karrieren.

I løpet av årene som fotballspiller har han også arbeidet og høstet erfaring fra markedsavdelingen i klubben. I tillegg har han sammen med Sparebank 1 Nord-Norge Akademiet reist rundt for å trene og inspirere framtidens fotballspillere i Nord-Norge.

SPØRSMÅL?

kontakt@vidalab.no

FLERE PODCASTER

Boost inspirasjonen med vårt månedlige nyhetsbrev?

Vårt skreddersydde nyhetsbrev holder deg oppdatert på de nyeste trendene, samt aktuelle temaer som teknologi og investering.

Opphavrett © 2017 vidalab, Alle rettigheter forbeholdt.