Om vidalab

– Et nettsted for business, teknologi, investering og selvutvikling

Hvem er vi?

Christopher René Vonheim

Christopher har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra UiT Norges Arktiske Universitet.

Bachelorgraden inneholdt også et utvekslingssemester på UC Berkeley hvor Christopher fordypet seg i korrelasjonen mellom stabilitet og resultater hos ulike konsulent-team.

Christopher har jobbet som kommunikasjonskonsulent hos Hurtigruten, samt vært innleid som konsulent hos Visit Tromsø. I 2017 arbeidet han for det europeiske fin-tech selskapet CompareEuropeGroup i Lisboa hvor hovedfokuset var markedsføring og kommunikasjon.

Nå er Christopher ansatt i et 12 måneders engasjement hos Norges Sjømatråd.

William Johan Frantzen

William er profesjonell fotballspiller for Tromsø IL. Med over 8 års erfaring fra toppidrett har han god innsikt i hvilke krav og egenskaper som stilles for å ta det neste steget i karrieren.

I løpet av årene som fotballspiller har han også arbeidet og høstet erfaring fra markedsavdelingen i klubben. I tillegg har han sammen med Sparebank 1 Nord-Norge Akademiet reist rundt for å trene og inspirere framtidens fotballspillere i Nord-Norge.

Ved siden av å være fotballspiller interesserer William seg for investeringer, hva som skaper personlig utvikling og god musikk.

William har en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon fra UiT Norges Arktiske Universitet.

Martin David Hamre Mathisen

Martin har de siste fire årene studert ved UiT Norges Arktiske Universitet, og fullførte våren 2017 sin andre bachelorgrad innen økonomi.

Ved UiT har Martin hatt et spesielt fokus på internasjonale perspektiver, og har gjennomført flere utvekslingsprogram i USA, Sør-Korea og Japan.

I 2013 gjennomførte Martin førstegangstjeneste i Hæren med påfølgende engasjement i Forsvaret før han begynte på høyere utdanning.

Som student har Martin blitt kåret Årets lederspire 2016 etter å vunnet den årlige konkurransen Lederjakten.

Boost inspirasjonen med vårt månedlige nyhetsbrev?

Vårt skreddersydde nyhetsbrev holder deg oppdatert på de nyeste trendene, samt aktuelle temaer som teknologi og investering.

Opphavrett © 2018 vidalab, Alle rettigheter forbeholdt.